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Use of Fermented Hemp, Chickpea and Milling By-Products to Improve the Nutritional Value of Semolina Pasta
2019-01-01 Schettino, Rosa; Pontonio, Erica; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Impiego di ingredienti fermentati per il miglioramento del profilo nutrizionale della pasta.
2020-01-01 Montemurro, Marco; Schettino, Rosa; Pontonio, Erica; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Extension of the Shelf-Life of Fresh Pasta Using Chickpea Flour Fermented with Selected Lactic Acid Bacteria
2020-01-01 Schettino, Rosa; Pontonio, Erica; Gobbetti, Marco; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Use of Fermented Hemp, Chickpea and Milling By-Products to Improve the Nutritional Value of Semolina Pasta | 1-gen-2019 | Schettino, Rosa; Pontonio, Erica; Rizzello, CARLO GIUSEPPE | |
Impiego di ingredienti fermentati per il miglioramento del profilo nutrizionale della pasta. | 1-gen-2020 | Montemurro, Marco; Schettino, Rosa; Pontonio, Erica; Rizzello, CARLO GIUSEPPE | |
Extension of the Shelf-Life of Fresh Pasta Using Chickpea Flour Fermented with Selected Lactic Acid Bacteria | 1-gen-2020 | Schettino, Rosa; Pontonio, Erica; Gobbetti, Marco; Rizzello, CARLO GIUSEPPE |
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