Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 10 di 10
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Lactic acid fermentation enriches the profile of biogenic compounds and enhances the functional features of common purslane (Portulaca oleracea L.) 1-gen-2017 Filannino, Pasquale; Di Cagno, Raffaella; Trani, Antonio; Cantatore, Vincenzo; Gambacorta, Giuseppe; Gobbetti, Marco
Fermented portulaca oleracea L. Juice: A novel functional beverage with potential ameliorating effects on the intestinal inflammation and epithelial injury 1-gen-2019 Di Cagno, Raffaella; Filannino, Pasquale; Vincentini, Olimpia; Cantatore, Vincenzo; Cavoski, Ivana; Gobbetti, Marco
Fructose-rich niches traced the evolution of lactic acid bacteria toward fructophilic species. 1-gen-2019 Filannino, Pasquale; DI CAGNO, Raffaella; Zein Tlais, Ali.; Cantatore, Vincenzo; Gobbetti, Marco
Lactic Acid Fermentation to Re-cycle Apple By-Products for Wheat Bread Fortification 1-gen-2019 Cantatore, Vincenzo; Filannino, Pasquale; Gambacorta, Giuseppe; De Pasquale, Ilaria; Pan, Stefan; Gobbetti, Marco; Di Cagno, Raffaella
Novel solid-state fermentation of bee-collected pollen emulating the natural fermentation process of bee bread 1-gen-2019 Di Cagno, Raffaella; Filannino, Pasquale; Cantatore, Vincenzo; Gobbetti, Marco
How fructophilic lactic acid bacteria may reduce the FODMAPs content in wheat-derived baked goods: a proof of concept 1-gen-2020 Acin Albiac, M.; Di Cagno, R.; Filannino, P.; Cantatore, V.; Gobbetti, M.
Design of potential probiotic yeast starters tailored for making a cornelian cherry (Cornus mas L.) functional beverage 1-gen-2020 Di Cagno, R.; Filannino, P.; Cantatore, V.; Polo, A.; Celano, G.; Martinovic, A.; Cavoski, I.; Gobbetti, M.
Volatilome and Bioaccessible Phenolics Profiles in Lab-Scale Fermented Bee Pollen 1-gen-2021 Filannino, Pasquale; Di Cagno, Raffaella; Gambacorta, Giuseppe; Tlais, Ali Zein Alabiden; Cantatore, Vincenzo; Gobbetti, Marco
Date Seeds Flour Used as Value-Added Ingredient for Wheat Sourdough Bread: An Example of Sustainable Bio-Recycling 1-gen-2022 Ameur, Hana; Cantatore, Vincenzo; Filannino, Pasquale; Cavoski, Ivana; Nikoloudaki, Olga; Gobbetti, Marco; Di Cagno, Raffaella
Novel Fermented Ice Cream Formulations with Improved Antiradical and Anti-Inflammatory Features 1-gen-2023 Polo, Andrea; Zein Alabiden Tlais, Ali; Filannino, Pasquale; Da Da Ros, Alessio; Arora, Kashika; Cantatore, Vincenzo; Vincentini, Olimpia; Nicolodi, Anja; Nicolodi, Renzo; Gobbetti, Marco; DI CAGNO, Raffaella
Mostrati risultati da 1 a 10 di 10
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile