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Microbiology and biochemistry of Caciocavallo Silano cheese
2001-01-01 Corsetti, A.; Corbo, M. R.; Albenzio, M.; Gobbetti, Marco; DI CAGNO, Raffaella; Fox, P. F.
Interazioni tra batteri lattici starter e non starter: effetto di proteinasi sulla velocità di crescita e sull’attività peptidasica di Lactobacillus plantarum
2001-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Semeraro, M; Lavermicocca, P; Gobbetti, Marco
Hard Italian cheese
2002-01-01 Gobbetti, Marco; DI CAGNO, Raffaella
Latent bioactive peptides in milk proteins: proteolytic and significance in dairy processing
2002-01-01 Gobbetti, Marco; Stepaniak, L.; DE ANGELIS, Maria; Corsetti, A.; DI CAGNO, Raffaella
Effects of the cell-envelope proteinases of starter bacteria on the growth and proteolytic activity of Lactobacillus plantarum 2741
2002-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Upadhyay, V; MC SWEENEY, P. L. H.; Minervini, F; Gobbetti, Marco
Combinations of selected lactic acid bacteria and non-conventional flours to produce sourdough breads with a decreased toxicity for human cereal intolerance”. Book of Abstracts (FEMS) “Seventh Symposium on Lactic Acid Bacteria-Genetics, Metabolism and Applications”,
2002-01-01 Gobbetti, Marco; C. I., Clarke; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; A., Corsetti; E. K., Arendt; M., DE VINCENZI; P., Lavermicocca
Microbiological, compositional, biochemical and textural characterization of Caciocavallo Pugliese cheese during ripening
2002-01-01 Gobbetti, Marco; Morea, M.; Baruzzi, F.; Corbo, M. R.; Matarante, A.; Considine, T.; DI CAGNO, Raffaella; Guinee, T.; P. F., Fox
Proteolysis by sourdough lactic acid bacteria: effects on wheat flour protein fractions and gliadin-peptides involved in human cereal intolerance
2002-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Lavermicocca, P; De Vincenzi, M; Giovannini, C; Faccia, Michele; Gobbetti, Marco
Combinations of selected lactic acid bacteria and non-conventional flours to produce sourdough breads with a decreased toxicity for human cereal intolerance
2002-01-01 Gobbetti, Marco; Clarke, C. I.; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Corsetti, A; Arendt, E. K.; DE VINCENZI, M; AND LAVERMICOCCA, P.
Latent bioactive peptides in milk proteins: proteolytic activation and significance in dairy processing
2002-01-01 Gobbetti, Marco; Stepaniak, L; DE ANGELIS, Maria; Corsetti, A; DI CAGNO, Raffaella
EFFECTS OF THE CELL-ENVELOPE PROTEINASES OF STARTER BACTERIA ON THE GROWTH AND PROTEOLYTIC ACTIVITY OF LACTOBACILLUS PLANTARUM 2741
2002-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; V., Upadhyay; P. L. H., MC SWEENEY; Minervini, Fabio; G., Gallo; Gobbetti, Marco
Attività proteolitica di batteri lattici del “lievito naturale”: possibili meccanismi di idrolisi delle frazioni proteiche responsabili dell’intolleranza umana ai cereali
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; Minervini, Fabio; DE ANGELIS, Maria; DE VINCENZI, M; Gobbetti, Marco
Comparison of the microbiological, compositional, biochemical, volatile profile and sensory characteristics of the three Italian PDO ewes milk cheeses
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; Banks, J.; Sheehan, L.; Fox, P. F.; Brechany, E. Y.; Corsetti, A.; Gobbetti, Marco
Effect of proteinases of starter bacteria on the growth and proteolytic activity of Lactobacillus plantarum DPC2741
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; V. K., Upadhyay; Sweeney, P. L. H. M. C.; Minervini, Fabio; G., Gallo; Gobbetti, Marco
Interactions between sourdough lactic acid bacteria and exogenous enzymes: effects on the microbial kinetics of acidification and dough textural properties
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Corsetti, A.; Lavermicocca, P.; Arnault, P.; Tossut, P.; Gallo, G.; Gobbetti, Marco
Microbiological, compositional and biochemical characterization of DOP Canestrato Pugliese cheese
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; Updadhyay, V. K.; Mcsweeney, P. L. H.; Corbo, M. R.; Faccia, Michele; Gobbetti, Marco
A sourdough bread which is tolerated in Celiac Sprue (CS)
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Auricchio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; C., Giovannini; M., Darchivio; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; E., Arendt; Gobbetti, Marco
Detossificazione delle frazioni proteiche responsabili dell’intolleranza umana ai cereali: uso di lattobacilli selezionati per la produzione di pani contenenti farina di grano in miscela con farine non tossiche
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Aurichhio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco
Use of selected lactobacilli to produce a sourdough bread made of wheat and non-toxic flours: in vitro and in vivo human gluten tolerance
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Auricchio, S; Greco, L; Clarke, C; DE VINCENZI, M; Landolfo, F; Parrilli, G; Gobbetti, Marco
A sourdough bread which is tolerated in Celiac Sprue (CS)
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Auricchio, S; Greco, L; Clarke, C; DE VINCENZI, M; Giovannini, C; Darchivio, M; Landolfo, F; Parrilli, G; Minervini, F; Gobbetti, Marco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Microbiology and biochemistry of Caciocavallo Silano cheese | 1-gen-2001 | Corsetti, A.; Corbo, M. R.; Albenzio, M.; Gobbetti, Marco; DI CAGNO, Raffaella; Fox, P. F. | |
Interazioni tra batteri lattici starter e non starter: effetto di proteinasi sulla velocità di crescita e sull’attività peptidasica di Lactobacillus plantarum | 1-gen-2001 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Semeraro, M; Lavermicocca, P; Gobbetti, Marco | |
Hard Italian cheese | 1-gen-2002 | Gobbetti, Marco; DI CAGNO, Raffaella | |
Latent bioactive peptides in milk proteins: proteolytic and significance in dairy processing | 1-gen-2002 | Gobbetti, Marco; Stepaniak, L.; DE ANGELIS, Maria; Corsetti, A.; DI CAGNO, Raffaella | |
Effects of the cell-envelope proteinases of starter bacteria on the growth and proteolytic activity of Lactobacillus plantarum 2741 | 1-gen-2002 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Upadhyay, V; MC SWEENEY, P. L. H.; Minervini, F; Gobbetti, Marco | |
Combinations of selected lactic acid bacteria and non-conventional flours to produce sourdough breads with a decreased toxicity for human cereal intolerance”. Book of Abstracts (FEMS) “Seventh Symposium on Lactic Acid Bacteria-Genetics, Metabolism and Applications”, | 1-gen-2002 | Gobbetti, Marco; C. I., Clarke; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; A., Corsetti; E. K., Arendt; M., DE VINCENZI; P., Lavermicocca | |
Microbiological, compositional, biochemical and textural characterization of Caciocavallo Pugliese cheese during ripening | 1-gen-2002 | Gobbetti, Marco; Morea, M.; Baruzzi, F.; Corbo, M. R.; Matarante, A.; Considine, T.; DI CAGNO, Raffaella; Guinee, T.; P. F., Fox | |
Proteolysis by sourdough lactic acid bacteria: effects on wheat flour protein fractions and gliadin-peptides involved in human cereal intolerance | 1-gen-2002 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Lavermicocca, P; De Vincenzi, M; Giovannini, C; Faccia, Michele; Gobbetti, Marco | |
Combinations of selected lactic acid bacteria and non-conventional flours to produce sourdough breads with a decreased toxicity for human cereal intolerance | 1-gen-2002 | Gobbetti, Marco; Clarke, C. I.; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Corsetti, A; Arendt, E. K.; DE VINCENZI, M; AND LAVERMICOCCA, P. | |
Latent bioactive peptides in milk proteins: proteolytic activation and significance in dairy processing | 1-gen-2002 | Gobbetti, Marco; Stepaniak, L; DE ANGELIS, Maria; Corsetti, A; DI CAGNO, Raffaella | |
EFFECTS OF THE CELL-ENVELOPE PROTEINASES OF STARTER BACTERIA ON THE GROWTH AND PROTEOLYTIC ACTIVITY OF LACTOBACILLUS PLANTARUM 2741 | 1-gen-2002 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; V., Upadhyay; P. L. H., MC SWEENEY; Minervini, Fabio; G., Gallo; Gobbetti, Marco | |
Attività proteolitica di batteri lattici del “lievito naturale”: possibili meccanismi di idrolisi delle frazioni proteiche responsabili dell’intolleranza umana ai cereali | 1-gen-2003 | DI CAGNO, Raffaella; Minervini, Fabio; DE ANGELIS, Maria; DE VINCENZI, M; Gobbetti, Marco | |
Comparison of the microbiological, compositional, biochemical, volatile profile and sensory characteristics of the three Italian PDO ewes milk cheeses | 1-gen-2003 | DI CAGNO, Raffaella; Banks, J.; Sheehan, L.; Fox, P. F.; Brechany, E. Y.; Corsetti, A.; Gobbetti, Marco | |
Effect of proteinases of starter bacteria on the growth and proteolytic activity of Lactobacillus plantarum DPC2741 | 1-gen-2003 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; V. K., Upadhyay; Sweeney, P. L. H. M. C.; Minervini, Fabio; G., Gallo; Gobbetti, Marco | |
Interactions between sourdough lactic acid bacteria and exogenous enzymes: effects on the microbial kinetics of acidification and dough textural properties | 1-gen-2003 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Corsetti, A.; Lavermicocca, P.; Arnault, P.; Tossut, P.; Gallo, G.; Gobbetti, Marco | |
Microbiological, compositional and biochemical characterization of DOP Canestrato Pugliese cheese | 1-gen-2003 | DI CAGNO, Raffaella; Updadhyay, V. K.; Mcsweeney, P. L. H.; Corbo, M. R.; Faccia, Michele; Gobbetti, Marco | |
A sourdough bread which is tolerated in Celiac Sprue (CS) | 1-gen-2003 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Auricchio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; C., Giovannini; M., Darchivio; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; E., Arendt; Gobbetti, Marco | |
Detossificazione delle frazioni proteiche responsabili dell’intolleranza umana ai cereali: uso di lattobacilli selezionati per la produzione di pani contenenti farina di grano in miscela con farine non tossiche | 1-gen-2003 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Aurichhio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco | |
Use of selected lactobacilli to produce a sourdough bread made of wheat and non-toxic flours: in vitro and in vivo human gluten tolerance | 1-gen-2003 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Auricchio, S; Greco, L; Clarke, C; DE VINCENZI, M; Landolfo, F; Parrilli, G; Gobbetti, Marco | |
A sourdough bread which is tolerated in Celiac Sprue (CS) | 1-gen-2003 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Auricchio, S; Greco, L; Clarke, C; DE VINCENZI, M; Giovannini, C; Darchivio, M; Landolfo, F; Parrilli, G; Minervini, F; Gobbetti, Marco |
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