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Some peptides in Provolone cheese
1991-01-01 Santoro, M.; Faccia, M.
Maturation of Canestrato Pugliese hard cheese. 7: Degradation of the casein fractions
1992-01-01 Santoro, M.; Faccia, M.
La frazione proteica di mosti e vini. I: Caratterizzazione elettroforetica
1994-01-01 Santoro, M; Faccia, M; La Notte, E
La frazione proteica di mosti e vini Nota II: puirificazione e caratterizzazione
1994-01-01 Santoro, M; Faccia, M; LA NOTTE, Ennio
Formaggio arricchito in sieroproteine. II: Evoluzione degli aminoacidi liberi
1994-01-01 Santoro, M.; Faccia, M.
Formaggio arricchito in sieroproteine. La proteolisi
1995-01-01 Santoro, M; Faccia, Michele
Residue decay of some pesticides in artichokes
1995-01-01 Leone, A. M.; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Greco, S.
Degradation of the protein fraction in a cheese fortified with whey proteins
1996-01-01 Santoro, M; Faccia, Michele
Influence of mould size and rennet on proteolysis and composition of Canestrato Pugliese cheese
1998-01-01 Santoro, M; Faccia, Michele
“Negro Amaro: caratteristiche ampelografiche ed enologiche di tre cloni allevati in Puglia”
2001-01-01 Liuzzi, Va; Russo, G.; Faccia, Michele; Dandrea, L.
Latte equino. Primi risultati sulle caratteristiche quanti-qualitative in cavalle di razza Murgese e TPR
2001-01-01 Pinto, Francesco; Faccia, Michele; DI SUMMA, Aldo; Mastrangelo, G.
Caratteristiche quanti-qualitative del latte in cavalle di razza Murgese e TPR. Costituenti minori: il lisozima
2001-01-01 Faccia, Michele; F., Pinto; M., Veronico; Liuzzi, V. A.
“Primitivo: caratteristiche ampelografiche ed enologiche di tre cloni allevati in Puglia”
2001-01-01 Russo, G.; Liuzzi, Va; Faccia, Michele; Dandrea, L.
Il lisozima nel latte di cavalla Murgese, TPR e asina di Martina Franca
2001-01-01 Faccia, Michele; Pinto, Francesco; Veronico, M.; Liuzzi, V. A.
Conservazione e valorizzazione dell’asino di Martina Franca: Influenza dell’integrazione alimentare su alcune caratteristiche quanti-qualitative del latte. 2. Influenza del mangime concentrato
2001-01-01 Pinto, Francesco; Faccia, Michele; DE PETRO, R.; Donghia, F.; Zezza, L.
Effect of the technological processing on residual enzymatic activity of cathepsins in typical Italian hams
2002-01-01 DI LUCCIA, A.; Maurelli, L.; Alviti, G.; Faccia, Michele; Liuzzi, V.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna
Proteolysis by sourdough lactic acid bacteria: effects on wheat flour protein fractions and gliadin-peptides involved in human cereal intolerance
2002-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Lavermicocca, P; De Vincenzi, M; Giovannini, C; Faccia, Michele; Gobbetti, Marco
Decline of pesticide residues in artichoke (Cynara scolymus L.): Influence of globe covering on the harvesting time
2002-01-01 Liuzzi, V; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele
Use of dimethoate in Bactrocera Oleae (Gmel.) control. Behaviour of residue in oil extracted from the olives during ripening
2002-01-01 Gambacorta, Giuseppe; Pizza, Maria; Faccia, Michele; LA GATTA, B.; Liuzzi, V. A.; LA NOTTE, E.
Characterization of monovarietal virgin olive oils Peranzana and Ogliarola Garganica
2002-01-01 Liuzzi, V. A.; Faccia, Michele; DI LUCCIA, A.; LA NOTTE, E.; Alviti, G.; Gambacorta, G.
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