Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 132
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Arabinose fermentation by Lactobacillus plantarum in sourdough with added pentosans and alfa-L-arabinofuranosidase: a tool to increase the production of acetic acid 1-gen-2000 Gobbetti, Marco; Lavermicocca, P.; Minervini, Fabio; DE ANGELIS, Maria; Corsetti, A.
EFFECTS OF THE CELL-ENVELOPE PROTEINASES OF STARTER BACTERIA ON THE GROWTH AND PROTEOLYTIC ACTIVITY OF LACTOBACILLUS PLANTARUM 2741 1-gen-2002 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; V., Upadhyay; P. L. H., MC SWEENEY; Minervini, Fabio; G., Gallo; Gobbetti, Marco
Peptidi anti-ipertensivi ed antimicrobici da derivati lattiero-caseari 1-gen-2003 Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
Attività proteolitica di batteri lattici del “lievito naturale”: possibili meccanismi di idrolisi delle frazioni proteiche responsabili dell’intolleranza umana ai cereali 1-gen-2003 DI CAGNO, Raffaella; Minervini, Fabio; DE ANGELIS, Maria; DE VINCENZI, M; Gobbetti, Marco
Production of Caseinophosphopeptides from Na-caseinates prepared from milk of several species by a proteinase of Lactobacillus helveticus 1-gen-2003 Corsetti, A; Massitti, O; Minervini, Fabio; Fox, P. F.; Gobbetti, Marco
Effect of proteinases of starter bacteria on the growth and proteolytic activity of Lactobacillus plantarum DPC2741 1-gen-2003 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; V. K., Upadhyay; Sweeney, P. L. H. M. C.; Minervini, Fabio; G., Gallo; Gobbetti, Marco
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antibacterial peptides from Lactobacillus helveticus PR4 proteinase- hydrolized caseins of milk from six species 1-gen-2003 Minervini, Fabio; Algaron, F; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Fox, Pf; Monnet, V; Gobbetti, Marco
Uso di starter aggiunti non convenzionali in formaggi in miniatura 1-gen-2003 DI CAGNO, Raffaella; Minervini, Fabio; M., Gaggiano; Gobbetti, Marco
Detossificazione delle frazioni proteiche responsabili dell’intolleranza umana ai cereali: uso di lattobacilli selezionati per la produzione di pani contenenti farina di grano in miscela con farine non tossiche 1-gen-2003 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Aurichhio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco
A sourdough bread which is tolerated in Celiac Sprue (CS) 1-gen-2003 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Auricchio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; C., Giovannini; M., Darchivio; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; E., Arendt; Gobbetti, Marco
Identification of antimicrobial peptides from sodium-caseinate hydrolysates and Italian cheeses 1-gen-2003 Minervini, Fabio
A sourdough bread made from wheat and non-toxic flours and started with selected lactobacilli is tolerated in celiac Sprue 1-gen-2003 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Auricchio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco
Sourdough bread made from wheat and nontoxic flours and started with selected lactobacilli is tolerated in celiac sprue patients 1-gen-2004 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Auricchio, S.; Greco, L; Clarke, C.; DE VINCENZI, M.; Giovannini, C.; D'Archivio, M.; Landolfo, F.; Parrilli, G.; Minervini, Fabio; Arendt, E.; Gobbetti, Marco
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antimicrobial bioactive peptides 1-gen-2004 Gobbetti, Marco; Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Lactic acid bacteria: a tool to produce bioactive peptides 1-gen-2004 Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
La qualità di salsicce di produzione industriale. Valutazione dei fenomeni di degradazione a carico della componente grassa 1-gen-2004 C., Summo; Caponio, Francesco; Minervini, Fabio
Biopeptidi ad attività anti-ipertensiva derivanti dalla beta-caseina bovina 1-gen-2005 F., DE LEO; R., Gallerani; M., Losacco; Gobbetti, Marco; Minervini, Fabio
Isolamento di peptidi antimicrobici da latti fermentati 1-gen-2005 Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
COMPOSITIONAL, MICROBIOLOGICAL, BIOCHEMICAL AND VOLATILE PROFILE CHARACTERISTICS OF NINE ITALIAN EWES' MILK CHEESES 1-gen-2006 R., Coda; E., Brechany; DE ANGELIS, Maria; S., DE CANDIA; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco
Identification of Antibacterial Peptides from Bovine κ-Casein 1-gen-2006 LOPEZ EXPOSITO, I; Minervini, Fabio; Amigo, L; Recio, I.
Mostrati risultati da 1 a 20 di 132
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile