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Composizione chimico-bromatologica delle carni di agnelli di 100 giorni alimentati con dosi crescenti di fieno
1980-01-01 Muscio, A.; Zezza, L.; Marsico, Giuseppe; Nicastro, Francesco Vito M
Prove di produzione dell’agnello di 100 giorni con pascolo e mangimi concentrati a diverso contenuto in energia metabolizzabile
1982-01-01 Zezza, L.; Marsico, Giuseppe; Muscio, A.; Centoducati, P.; Nicastro, Francesco Vito M
Variazioni delle caratteristiche chimiche delle carni, della proteina e del grasso di agnelli meticci macellati a 40 e 100 giorni di età
1982-01-01 Marsico, Giuseppe; Muscio, A.; Zezza, L.; Centoducati, Pasquale; Nicastro, Francesco Vito M
Influenza di parametri riproduttivi ed alimentari sulle caratteristiche di carcassa di conigli di razza Nuova Zelanda
1986-01-01 Manchisi, A; Nicastro, Francesco Vito M; Toteda, Francesco
INFLUENCE OF REMATING INTERVAL AND LEVEL OF PROTEIN ON SENSORY CHARACTERISTICS OF MEAT FROM RABBIT
1989-01-01 Nicastro, Francesco Vito M; Manchisi, A; Toteda, Francesco; Maiorano, G; Zezza, L.
INFLUENCE OF DIET ON AMINO ACID PROFILES OF TWO MUSCLES IN CHIANINA BEEF
2000-01-01 Nicastro, Francesco Vito M; Gallo, R.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Zezza, L.
Influence of omega-3 fatty acids in Lambs Val di Belice breed. Quality characteristics of meat
2001-01-01 Nicastro, Francesco Vito M; Giannico, F.; Zezza, L.; Pinto, F.
Omega-3 fatty acids and meat lamb quality
2001-01-01 Nicastro, Francesco Vito M; L., Zezza; Gallo, R.
New strategies to improve nutrition and quality of meat
2002-01-01 Nicastro, Francesco Vito M
Problematiche della nutrizione umana. Attualità e prospettive nel terzo millennio
2002-01-01 Nicastro, Francesco Vito M
Lamb meat quality: Influence of diet enriched with omega-3 on aminoacid profile
2002-01-01 Gallo, R.; M., Veronico; Nicastro, Francesco Vito M; L., Zezza
Effect of dietary levels of vitamin E on fiber characteristics of lamb longissimus
2002-01-01 Nicastro, Francesco Vito M; L., Zezza; F., Pinto; R., Gallo
Aminoacid profile in lambs fed with different pufa levels
2002-01-01 Gallo, R.; M., Veronico; Nicastro, Francesco Vito M; Zezza, L.; M., Schiavone
The effects of selenium,zinc and vitamin E supplementation on performance of broilers breeder males
2003-01-01 Gallo, R; Veronico, M; Nacucchi, O; Tafaro, E; Barile, P; Nicastro, Francesco Vito M; Zezza, L.
Qualità dei prodotti biologici nell'allevamento ovi-caprino
2003-01-01 Nicastro, Francesco Vito M
Effect of diet enriched with omega-3 on beef meat quality:Histological characteristics
2003-01-01 Nicastro, Francesco Vito M; Pagone, A; Pinto, F; Xiong, Y. L.; Gallo, R; Zezza, L.
Physical characteristics of the longissimus trait muscle of the italian and polish horse meat
2004-01-01 Nicastro, Francesco Vito M; Dimatteo, S; Pagone, A; Zezza, L; Gallo, R.
Healthy Aspects Of Meat Enriched With Omega-3 Fatty Acids:Chemical composition
2004-01-01 Nicastro, Francesco Vito M; Zezza, L; Gallo, R; Pinto, F.
Dietary strategies to enhance meat quality and stability:The impact of dietary essential fatty acids and CLA on meat quality
2004-01-01 Nicastro, Francesco Vito M
Influence of sex and different pH values surveyed on horse meat bred in Southern Italy
2004-01-01 Nicastro, Francesco Vito M; Dimatteo, S; Zezza, L; Pagone, A; Gallo, R.
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