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Evoluzione dello stato ossidativo di olio extra vergine di oliva impiegato nella cottura di focacce preparate con ingredienti diversi 1-gen-2006 Delcuratolo, D; Gomes, Tommaso Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Nasti, R; Lamparelli, F.
Studio preliminare riguardante l’azione pro-ossidante di oligopolimeri di trigliceridi di natura polare negli oli alimentari 1-gen-2006 Gomes, Tommaso Francesco; Delcuratolo, D; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE
Tentativi sperimentali per incrementare la shelf-life di prodotti estrusi per prima colazione 1-gen-2007 Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Trani, Antonio; DI LUCCIA, A.; Summo, Carmine; Faccia, Michele; Gomes, Tommaso Francesco
Vacuum-packaging of ripened sausages: assessment of the sensorial and chemical characteristics and of the lipid fraction degradation 1-gen-2007 Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella
Influence of cooking and of the type of topping on the oxidative state of an extra virgin olive oil used in Italian focaccia produced on industrial scale 1-gen-2007 D., Delcuratolo; Paradiso, VITO MICHELE; R., Nasti; Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco
Analysis of volatile oxidation compounds in breakfast cereals. Effects of the employment of natural antioxidants 1-gen-2007 Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; DI LUCCIA, A.; Trani, Antonio; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco
Valutazione dei fenomeni ossidativi nell’olio extra vergine di oliva: possibilitá di ridurre il numero di determinazioni analitiche 1-gen-2007 Caponio, Francesco; Bilancia, MARIA TERESA; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco
Pro-oxidant action of polar triglyceride oligopolymers in edible vegetable oils 1-gen-2008 Gomes, Tommaso Francesco; Delcuratolo, D; Paradiso, VITO MICHELE
Changes in the oxidative state of extravirgin olive oil used in baked Italian focaccia topped with different ingredients 1-gen-2008 Delcuratolo, D; Gomes, Tommaso Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; R., Nasti
La frazione lipidica della mortadella: composizione acidica e degradazione ossidativa ed idrolitica 1-gen-2008 Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Tricarico, F; Bellino, M. R.; Durante, V.
Influenza di composti di ossidazione e polimerizzazione di trigliceridi sulla resistenza all’ossidazione di oli vegetali alimentari 1-gen-2008 Gomes, T; Delcuratolo, D; Paradiso, VITO MICHELE; Nasti, R.
An effort to improve the shelf life of breakfast cereals using natural mixed tocopherols 1-gen-2008 Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Trani, Antonio; Caponio, Francesco
Effetti dell'aggiunta di tocoferoli naturali sull'evoluzione delle caratteristiche sensoriali di corn flakes nel corso della conservazione 1-gen-2008 Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Bilancia, M. T.; Caponio, Francesco
Produzione di CLA in latti fermentati ottenuti mediante l’impiego di diversi microrganismi 1-gen-2009 Caponio, Francesco; M. T., Bilancia; M. R., Bellino; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; T., DI RENZO; E., Sorrentino
Studio dell’azione pro-ossidante di gliceridi parziali negli oli e nei grassi alimentari 1-gen-2009 Bruno, G; Caponio, Francesco; Delcuratolo, D; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco
IFS Food Version 5 vs. 4: application and results in the Italian wheat processing industry 1-gen-2009 Pasqualone, Antonella; Torti, M; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco
Evaluation of different natural antioxidants as affecting volatile lipid oxidation products related to off-flavours in corn flakes 1-gen-2009 Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco
Sensory evaluation and statistical analysis to assess the changes during storage in extruded cereals 1-gen-2009 Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco; Pasqualone, A; Caponio, Francesco
Evolution of the volatile compounds in vacuum-packed ripened sausages during storage 1-gen-2009 Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Tricarico, F; Bilancia, M. T.; Pasqualone, A.
Influence of processing and storage time on the lipidic fraction of taralli 1-gen-2009 Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Paradiso, VITO MICHELE; Gomes, Tommaso Francesco
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