Sfoglia per Autore
Aspetti dietetici nell'allevamento dei gamberi peneidi.
2001-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, A; Ragni, Marco; Megna, V; Bozzo, Francesco; Vonghia, G.
Razze autoctone pugliesi allevate sull'Alta Murgia: prestazioni produttive dell'agnello da latte.
2001-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Ragni, Marco; Bozzo, Francesco; Vicenti, A; Vonghia, G.
Effetto di fonti lipidiche e proteiche alternative sulle prestazioni riproduttive del fagiano
2002-01-01 Dimatteo, S.; Ragni, M.; Vicenti, A.; Bozzo, Francesco; Marsico, Giuseppe; Vonghia, G.
Effect of alternative protein and lipid source on productive performances of pheasants
2002-01-01 Ragni, M.; DI MATTEO, S.; Vicenti, A.; Bozzo, Francesco; Marsico, Giuseppe; Vonghia, G.
EFFECTS OF LAMB FEEDING WITH SUCKLING FEEDS CONTAINING OMEGA-3 POLYUNSATURATED FATTY ACIDS. 1. PRODUCTIVE PERFORMANCES, SLAUGHTERING DATA AND CARCASS QUALITY TRAITS
2002-01-01 Ragni, Marco; CAPUTI JAMBRENGHI, A.; Melodia, L.; Bozzo, Francesco; Vicenti, A.
Effetto di fonti lipidiche e proteiche alternative sulle prestazioni riproduttive del fagiano.
2002-01-01 Dimatteo, S; Ragni, Marco; Vicenti, A; Bozzo, Francesco; Marsico, G; Vonghia, G.
EFFECT OF ALTERNATIVE PROTEIN AND LIPID SOURCE ON PRODUCTIVE PERFORMANCES OF PHEASANTS
2002-01-01 Ragni, Marco; Dimatteo, S.; Vicenti, A.; Bozzo, Francesco; Marsico, G.; Vonghia, G.
LE AZIENDE AGRICOLE DELLA PROVINCIA DI BARI: STRUTTURE, OCCUPATI, ECONOMIA
2003-01-01 Bozzo, Francesco
Effects of lamb feeding with a de-stoned olive pomace on some meat quality traits.
2003-01-01 Vicenti, A; Ragni, Marco; Colonna, M. A.; Bozzo, Francesco; Vonghia, G.
USE OF A DE-STONED OLIVE POMACE IN FEED FOR HEAVY LAMB PRODUCTION
2003-01-01 Ragni, M.; Melodia, Liborio; Bozzo, Francesco; Colonna, M. A.; Megna, V.; Toteda, Francesco; Vicenti, A.
Use of a de-stoned olive pomace in feed for heavy lamb production
2003-01-01 Ragni, Marco; Melodia, L; Bozzo, Francesco; Colonna, Ma; Megna, V; Toteda, Francesco; Vicenti, A.
EFFECTS OF LAMB FEEDING WITH A DE-STONED OLIVE POMACE ON SOME MEAT QUALITY TRAITS
2003-01-01 Vicenti, A.; Ragni, M.; Colonna, M. A.; Bozzo, Francesco; Vonghia, G.
LE AZIENDE AGRICOLE DELLA PROVINCIA DI FOGGIA: STRUTTURE, OCCUPATI, ECONOMIA
2004-01-01 Bozzo, Francesco
Effect of type of suckling and polyunsaturated fatty acid use on lamb production. 1. Productive performances and quanti-qualitative characteristics of the carcass
2004-01-01 Toteda, Francesco; Facciolongo, A. M.; Vicenti, A; Melodia, L; Bozzo, Francesco
Il mercato immobiliare urbano nella città di Bari
2004-01-01 Acciani, Claudio; Bozzo, Francesco
I CONSORZI DI BONIFICA: UN POSSIBILE MUTAMENTO DELLA FISCALITÀ
2004-01-01 Bozzo, Francesco
LA MULTIFUNZIONALITÀ DELL’AGRICOLTURA: ALIBI, AUSPICIO O REALTÀ?
2004-01-01 Bozzo, Francesco
EFFECTS OF DIETARY LINSEED OIL ON FATTY ACID COMPOSITION OF LAMB MEAT
2004-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Sanapo, S.; Bozzo, Francesco; Colonna, M. A.; Vicenti, A.; Vonghia, G.
LESIONE DI LEGITTIMA: ALCUNE INCONGRUENZE NELLA NORMATIVA
2005-01-01 Bozzo, Francesco
UNA REPLICA: ULTERIORI RIFLESSIONI IN TEMA DI LESIONE DI LEGITTIMA
2006-01-01 Bozzo, Francesco
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile