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A proteomic approach of proteolysis study in fermented dry cured sausages of buffalo meat 1-gen-2004 DI LUCCIA, A.; V., DI MARTINO; F., Cassotta; Trani, Antonio; G., Varricchio; Faccia, Michele; S. SPAGNA MUSSO D., Matassino
Evoluzione della frazione caseinica del latte bufalino congelato 1-gen-2005 G., Alviti; D., Negro; Trani, Antonio; Faccia, Michele; R., Gagliardi; A., DI LUCCIA; F., Addeo
Protein and peptides profiles in Buffalo meat 1-gen-2005 Trani, Antonio; D., Negro; G., Picariello; Faccia, Michele; Alviti, G; S., SPAGNA MUSSO; A., DI LUCCIA
Proteomics as tool for characterization of meat products: "Fiocco sannita". Preliminary results 1-gen-2005 Matassino, D; Barone, C. M. A.; Faccia, Michele; Inglese, F; Picariello, G; Trani, Antonio; Di, Luccia
Primi risultati di uno studio elettroforetico per la caratterizzazione di cagliate di importazione 1-gen-2005 D., Negro; G., Alviti; Trani, Antonio; Faccia, Michele; D., Bove; A., DI LUCCIA; F., Addeo
Tentativi Sperimentali Per Incrementare La Shelf-Life Di Prodotti Estrusi Per Prima Colazione 1-gen-2006 F., Caponio; V. M., Paradiso; Trani, Antonio; A., DI LUCCIA; C., Summo; Faccia, Michele; T., Gomes
Tentativi sperimentali per incrementare la shelf-life di prodotti estrusi per prima colazione 1-gen-2006 F., Caponio; V. M., Paradiso; Trani, Antonio; A., DI LUCCIA; C., Summo; Faccia, Michele; Gomes, Tommaso Francesco
THE EVOLUTION OF CASEIN FRACTION IN FROZEN BUFFALO MILK 1-gen-2006 Alviti, G; Loizzo, P; Trani, Antonio; Pieragostini, Elisa
Caratterizzazione dei copigmenti in vino primitivo dopo l'affinamento mediante frazionamento cromatografico e spettrometria di massa ms/ms 1-gen-2006 S., Pati; E., Arace; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; A., DI LUCCIA; E., LA NOTTE
Tentativi sperimentali per incrementare la shelf-life di prodotti estrusi per prima colazione 1-gen-2007 Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Trani, Antonio; DI LUCCIA, A.; Summo, Carmine; Faccia, Michele; Gomes, Tommaso Francesco
Myosin light chains as molecular markers in meat traceability of river buffalo and cattle 1-gen-2007 A., DI LUCCIA; P., Loizzo; Trani, Antonio; G., Alviti; Faccia, Michele; F., Petazzi
Analysis of volatile oxidation compounds in breakfast cereals. Effects of the employment of natural antioxidants 1-gen-2007 Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; DI LUCCIA, A.; Trani, Antonio; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco
Determination of volatile organic compounds responsible for flavour in cooked river buffalo meat 1-gen-2007 Trani, Antonio; Barone, Cma; Faccia, Michele; Loizzo, P; Alviti, G; Musso, Ss; Di Luccia, A.
A protomic approach to plasmin and chimosi activity on river buffalo and bovine pure casein 1-gen-2007 Loizzo, P; Trani, Antonio; Alviti, G; Faccia, Michele; DI LUCCIA, A.
Studio della proteolisi nella coppa piacentina 1-gen-2008 Loizzo, P; Trani, Antonio; Alviti, G; Faccia, Michele; SPAGNA MUSSO, S; DI LUCCIA, A.
An effort to improve the shelf life of breakfast cereals using natural mixed tocopherols 1-gen-2008 Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Trani, Antonio; Caponio, Francesco
UN APPROCCIO PROTEOMICO ALLO STUDIO DI CARATTERIZZAZIONE DEI SALUMI FERMENTATI E NON FERMENTATI 1-gen-2008 Trani, Antonio; Loizzo, P; Picariello, G; Faccia, Michele; Alviti, G; SPAGNA MUSSO, S; DI LUCCIA, A.
Wheat germ stabilization by sourdough fermentation 1-gen-2009 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Nionelli, L.; Coda, R.; Trani, Antonio; Gobbetti, Marco
Characterization and genetic study of the ovine α S2 -casein (CSN1S2) Allele B 1-gen-2009 Picariello, G.; Rignanese, D.; Chessa, S.; Ceriotti, G.; Trani, Antonio; Caroli, A.; DI LUCCIA, Aldo
Application of capillary electrophoresis to determine the technological properties of wheat flours by a glutenin index 1-gen-2009 DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; Mamone, G.; Picariello, G.; Trani, Antonio; Masi, P.; Addeo, F.
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