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A proteomic approach of proteolysis study in fermented dry cured sausages of buffalo meat
2004-01-01 DI LUCCIA, A.; V., DI MARTINO; F., Cassotta; Trani, Antonio; G., Varricchio; Faccia, Michele; S. SPAGNA MUSSO D., Matassino
Evoluzione della frazione caseinica del latte bufalino congelato
2005-01-01 G., Alviti; D., Negro; Trani, Antonio; Faccia, Michele; R., Gagliardi; A., DI LUCCIA; F., Addeo
Protein and peptides profiles in Buffalo meat
2005-01-01 Trani, Antonio; D., Negro; G., Picariello; Faccia, Michele; Alviti, G; S., SPAGNA MUSSO; A., DI LUCCIA
Proteomics as tool for characterization of meat products: "Fiocco sannita". Preliminary results
2005-01-01 Matassino, D; Barone, C. M. A.; Faccia, Michele; Inglese, F; Picariello, G; Trani, Antonio; Di, Luccia
Primi risultati di uno studio elettroforetico per la caratterizzazione di cagliate di importazione
2005-01-01 D., Negro; G., Alviti; Trani, Antonio; Faccia, Michele; D., Bove; A., DI LUCCIA; F., Addeo
Tentativi Sperimentali Per Incrementare La Shelf-Life Di Prodotti Estrusi Per Prima Colazione
2006-01-01 F., Caponio; V. M., Paradiso; Trani, Antonio; A., DI LUCCIA; C., Summo; Faccia, Michele; T., Gomes
THE EVOLUTION OF CASEIN FRACTION IN FROZEN BUFFALO MILK
2006-01-01 Alviti, G; Loizzo, P; Trani, Antonio; Pieragostini, Elisa
Caratterizzazione dei copigmenti in vino primitivo dopo l'affinamento mediante frazionamento cromatografico e spettrometria di massa ms/ms
2006-01-01 S., Pati; E., Arace; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; A., DI LUCCIA; E., LA NOTTE
Tentativi sperimentali per incrementare la shelf-life di prodotti estrusi per prima colazione
2006-01-01 F., Caponio; V. M., Paradiso; Trani, Antonio; A., DI LUCCIA; C., Summo; Faccia, Michele; Gomes, Tommaso Francesco
A protomic approach to plasmin and chimosi activity on river buffalo and bovine pure casein
2007-01-01 Loizzo, P; Trani, Antonio; Alviti, G; Faccia, Michele; DI LUCCIA, A.
Tentativi sperimentali per incrementare la shelf-life di prodotti estrusi per prima colazione
2007-01-01 Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Trani, Antonio; DI LUCCIA, A.; Summo, Carmine; Faccia, Michele; Gomes, Tommaso Francesco
Determination of volatile organic compounds responsible for flavour in cooked river buffalo meat
2007-01-01 Trani, Antonio; Barone, Cma; Faccia, Michele; Loizzo, P; Alviti, G; Musso, Ss; Di Luccia, A.
Analysis of volatile oxidation compounds in breakfast cereals. Effects of the employment of natural antioxidants
2007-01-01 Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; DI LUCCIA, A.; Trani, Antonio; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco
Myosin light chains as molecular markers in meat traceability of river buffalo and cattle
2007-01-01 A., DI LUCCIA; P., Loizzo; Trani, Antonio; G., Alviti; Faccia, Michele; F., Petazzi
Studio della proteolisi nella coppa piacentina
2008-01-01 Loizzo, P; Trani, Antonio; Alviti, G; Faccia, Michele; SPAGNA MUSSO, S; DI LUCCIA, A.
UN APPROCCIO PROTEOMICO ALLO STUDIO DI CARATTERIZZAZIONE DEI SALUMI FERMENTATI E NON FERMENTATI
2008-01-01 Trani, Antonio; Loizzo, P; Picariello, G; Faccia, Michele; Alviti, G; SPAGNA MUSSO, S; DI LUCCIA, A.
An effort to improve the shelf life of breakfast cereals using natural mixed tocopherols
2008-01-01 Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Trani, Antonio; Caponio, Francesco
Occurrence of beta-casein fragments in cold-stored and curdled river buffalo (Bubalus bubalis L.) milk
2009-01-01 Di Luccia, A; Picariello, G; Trani, Antonio; Alviti, G; Loizzo, P; Faccia, Michele; Addeo, F.
Wheat germ stabilization by sourdough fermentation
2009-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Nionelli, L.; Coda, R.; Trani, Antonio; Gobbetti, Marco
Relationships between milk quality and acidification in the production of table Mozzarella without starters
2009-01-01 Faccia, Michele; Trani, Antonio; Di Luccia, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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A proteomic approach of proteolysis study in fermented dry cured sausages of buffalo meat | 1-gen-2004 | DI LUCCIA, A.; V., DI MARTINO; F., Cassotta; Trani, Antonio; G., Varricchio; Faccia, Michele; S. SPAGNA MUSSO D., Matassino | |
Evoluzione della frazione caseinica del latte bufalino congelato | 1-gen-2005 | G., Alviti; D., Negro; Trani, Antonio; Faccia, Michele; R., Gagliardi; A., DI LUCCIA; F., Addeo | |
Protein and peptides profiles in Buffalo meat | 1-gen-2005 | Trani, Antonio; D., Negro; G., Picariello; Faccia, Michele; Alviti, G; S., SPAGNA MUSSO; A., DI LUCCIA | |
Proteomics as tool for characterization of meat products: "Fiocco sannita". Preliminary results | 1-gen-2005 | Matassino, D; Barone, C. M. A.; Faccia, Michele; Inglese, F; Picariello, G; Trani, Antonio; Di, Luccia | |
Primi risultati di uno studio elettroforetico per la caratterizzazione di cagliate di importazione | 1-gen-2005 | D., Negro; G., Alviti; Trani, Antonio; Faccia, Michele; D., Bove; A., DI LUCCIA; F., Addeo | |
Tentativi Sperimentali Per Incrementare La Shelf-Life Di Prodotti Estrusi Per Prima Colazione | 1-gen-2006 | F., Caponio; V. M., Paradiso; Trani, Antonio; A., DI LUCCIA; C., Summo; Faccia, Michele; T., Gomes | |
THE EVOLUTION OF CASEIN FRACTION IN FROZEN BUFFALO MILK | 1-gen-2006 | Alviti, G; Loizzo, P; Trani, Antonio; Pieragostini, Elisa | |
Caratterizzazione dei copigmenti in vino primitivo dopo l'affinamento mediante frazionamento cromatografico e spettrometria di massa ms/ms | 1-gen-2006 | S., Pati; E., Arace; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; A., DI LUCCIA; E., LA NOTTE | |
Tentativi sperimentali per incrementare la shelf-life di prodotti estrusi per prima colazione | 1-gen-2006 | F., Caponio; V. M., Paradiso; Trani, Antonio; A., DI LUCCIA; C., Summo; Faccia, Michele; Gomes, Tommaso Francesco | |
A protomic approach to plasmin and chimosi activity on river buffalo and bovine pure casein | 1-gen-2007 | Loizzo, P; Trani, Antonio; Alviti, G; Faccia, Michele; DI LUCCIA, A. | |
Tentativi sperimentali per incrementare la shelf-life di prodotti estrusi per prima colazione | 1-gen-2007 | Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Trani, Antonio; DI LUCCIA, A.; Summo, Carmine; Faccia, Michele; Gomes, Tommaso Francesco | |
Determination of volatile organic compounds responsible for flavour in cooked river buffalo meat | 1-gen-2007 | Trani, Antonio; Barone, Cma; Faccia, Michele; Loizzo, P; Alviti, G; Musso, Ss; Di Luccia, A. | |
Analysis of volatile oxidation compounds in breakfast cereals. Effects of the employment of natural antioxidants | 1-gen-2007 | Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; DI LUCCIA, A.; Trani, Antonio; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco | |
Myosin light chains as molecular markers in meat traceability of river buffalo and cattle | 1-gen-2007 | A., DI LUCCIA; P., Loizzo; Trani, Antonio; G., Alviti; Faccia, Michele; F., Petazzi | |
Studio della proteolisi nella coppa piacentina | 1-gen-2008 | Loizzo, P; Trani, Antonio; Alviti, G; Faccia, Michele; SPAGNA MUSSO, S; DI LUCCIA, A. | |
UN APPROCCIO PROTEOMICO ALLO STUDIO DI CARATTERIZZAZIONE DEI SALUMI FERMENTATI E NON FERMENTATI | 1-gen-2008 | Trani, Antonio; Loizzo, P; Picariello, G; Faccia, Michele; Alviti, G; SPAGNA MUSSO, S; DI LUCCIA, A. | |
An effort to improve the shelf life of breakfast cereals using natural mixed tocopherols | 1-gen-2008 | Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Trani, Antonio; Caponio, Francesco | |
Occurrence of beta-casein fragments in cold-stored and curdled river buffalo (Bubalus bubalis L.) milk | 1-gen-2009 | Di Luccia, A; Picariello, G; Trani, Antonio; Alviti, G; Loizzo, P; Faccia, Michele; Addeo, F. | |
Wheat germ stabilization by sourdough fermentation | 1-gen-2009 | Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Nionelli, L.; Coda, R.; Trani, Antonio; Gobbetti, Marco | |
Relationships between milk quality and acidification in the production of table Mozzarella without starters | 1-gen-2009 | Faccia, Michele; Trani, Antonio; Di Luccia, A. |
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