Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 11 di 11
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
From raw ewes’ milk to ripened Canestrato cheese: microbial community dynamics through high-throughput sequencing 1-gen-2013 Calasso, Maria; DE PASQUALE, Ilaria; Mancini, Leonardo; Ioanna, Federica; Minervini, Fabio; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco; DI CAGNO, Raffaella
Spatial distribution of the metabolically active microbiota within Italian PDO ewes' milk cheeses 1-gen-2016 DE PASQUALE, Ilaria; DI CAGNO, Raffaella; Buchin, Solange; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco
Use of autochthonous mesophilic lactic acid bacteria as starter cultures for making Pecorino Crotonese cheese: Effect on compositional, microbiological and biochemical attributes 1-gen-2019 De Pasquale, Ilaria; Di Cagno, Raffaella; Buchin, Solange; De Angelis, Maria; Gobbetti, Marco
Lactic Acid Fermentation to Re-cycle Apple By-Products for Wheat Bread Fortification 1-gen-2019 Cantatore, Vincenzo; Filannino, Pasquale; Gambacorta, Giuseppe; De Pasquale, Ilaria; Pan, Stefan; Gobbetti, Marco; Di Cagno, Raffaella
Photocatalytic TiO2-based coatings for environmental applications 1-gen-2021 Dell'Edera, M.; Lo Porto, C.; De Pasquale, I.; Petronella, F.; Curri, M. L.; Agostiano, A.; Comparelli, R.
TiO2-based nanomaterials assisted photocatalytic treatment for virus inactivation: perspectives and applications 1-gen-2021 De Pasquale, I.; Lo Porto, C.; Dell'Edera, M.; Curri, M. L.; Comparelli, R.
Photocatalytic Investigation of Aerosol-Assisted Atmospheric Pressure Plasma Deposited Hybrid TiO2 Containing Nanocomposite Coatings 1-gen-2022 Lo Porto, C.; Dell'Edera, M.; De Pasquale, I.; Milella, A.; Fracassi, F.; Curri, M. L.; Comparelli, R.; Palumbo, F.
NIR-Absorbing Mesoporous Silica-Coated Copper Sulphide Nanostructures for Light-to-Thermal Energy Conversion 1-gen-2022 Fanizza, Elisabetta; Mastrogiacomo, Rita; Pugliese, Orietta; Guglielmelli, Alexa; De Sio, Luciano; Castaldo, Rachele; Scavo, MARIA PRINCIPIA; Giancaspro, Mariangela; Rizzi, Federica; Gentile, Gennaro; Vischio, Fabio; Carrieri, Livianna; DE PASQUALE, Ilaria; Mandriota, Giacomo; Petronella, Francesca; Ingrosso, Chiara; Lavorgna, Marino; Comparelli, Roberto; Striccoli, Marinella; Curri, MARIA LUCIA; Depalo, Nicoletta
Effect of a Composite Alginate/Grape Pomace Extract Packaging Material for Improving Meat Storage 1-gen-2023 Aresta, A. M.; De Vietro, N.; Gubitosa, J.; Rizzi, V.; De Pasquale, I.; Fini, P.; Cosma, P.; Curri, M. L.; Zambonin, C.
Comparison of Milk Kefirs Obtained from Cow’s, Ewe’s and Goat’s Milk: Antioxidant Role of Microbial-Derived Exopolysaccharides 1-gen-2024 M’Hir, Sana; Lamia, Ayed; DE PASQUALE, Ilaria; Fanizza, Elisabetta; Zein Alabiden Tlais, Ali; Comparelli, Roberto; Verni, Michela; Latronico, Rosanna; Gobbetti, Marco; DI CAGNO, Raffaella; Filannino, Pasquale
Nutritional and functional effects of the lactic acid bacteria fermentation on gelatinized legume flours In corso di stampa DE PASQUALE, Ilaria; Pontonio, Erica; Gobbetti, Marco; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Mostrati risultati da 1 a 11 di 11
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile