Sfoglia per Autore
Impiego di acidi grassi omega 3 nell'allattamento artificiale per la produzione del capretto. 2. Effetti sulla composizione e sul profilo acidico delle carni
2001-01-01 Vicenti, A; Ragni, Marco; Giannico, F; Vonghia, G; Zezza, L.
Changes in the lipid composition and lipogenic enzyme activities in different tissues of polyunsaturated fatty acid fed lambs.
2002-01-01 Gnoni, G. V.; Giudetti, A. M.; CAPUTI JAMBRENGHI, A; Ragni, Marco; Giannico, F; Vonghia, G.
High resolution nuclear magnetic resonance spectroscopy (NMR) studies on meat components: Potentialities and prospects
2002-01-01 Brescia, M. A.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; DI MARTINO, V.; Sacco, D.; Giannico, F.; Vonghia, G.; Sacco, A.
EFFECTS OF DIETARY LINSEED OIL ON FATTY ACID COMPOSITION OF LAMB MEAT
2004-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Sanapo, S.; Bozzo, Francesco; Colonna, M. A.; Vicenti, A.; Vonghia, G.
Effect of water addition on selective consumption (sorting) of dry diets by dairy cattle
2005-01-01 Leonardi, C.; Giannico, F.; Armentano, L. E.
Chemical characteristics of Kuruma prawn (Marsupenaeus japonicus) from two different farming systems
2005-01-01 Ragni, M.; DI TURI, L.; Melodia, Liborio; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Vicenti, A.; Vonghia, G.
ESTIMATION OF THE NUTRITIVE VALUE OF CEREALS AND WHEAT BY PRODUCTS WITH OR WITHOUT OREGANO AND ROSEMARY SUPPLEMENTATION
2006-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Colonna, M. A.; Marano, C. A.; Marvulli, L.; Cappiello, G.; Vonghia, G.
Nutritive value of cereals grown in Apulian places
2007-01-01 Giannico, F.; Caputi Jambrenghi, A.; Tedone, L.; Colonna, M. A.; Vonghia, L. Marvulli & G.
L'INTEGRAZIONE PROTEICA, VITAMINICA E MINERALE DELLE RAZIONI PER LE ANATRE DA CARNE E RIPRODUTTORI
2007-01-01 Bonomi, A.; Quarantelli, A.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Megna, V.; Vonghia, G.
INTEGRAZIONE DELLE RAZIONI ED ESTRINSECAZIONE DELLE ATTITUDINI PRODUTTIVE E RIPRODUTTIVE NELLE BOVINE DA LATTE
2007-01-01 Colonna, M. A.; Bonomi, A.; Vonghia, G.; Giannico, F.; Quarantelli, A.; Superchi, P.; Cappiello, G.; Renzi, M.; Righi, F.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna
EFFECT OF GOAT PRODUCTION SYSTEMS ON MEAT QUALITY AND CONJUGATED LINOLEIC ACID (CLA) CONTENT IN SUCKLING KIDS
2007-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Cappiello, G.; Vonghia, G.
CHROMOSOME ABNORMALITIES IN COWS GRAZING ON A POLLUTED INDUSTRIAL AREA IN SOUTH ITALY: A PRELIMINARY STUDY
2008-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; PESCE DELFINO, A.; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Vonghia, G.; Iannuzzi, L.
EPIDERMAL GROWTH FACTOR (EGF) IN MARE AND ASS MILK: A PRELIMINARY INVESTIGATION
2009-01-01 Scafizzari, M.; Giannico, F.; Potere, O.; Trani, Antonio; Colonna, M. A.; Zezza, L.; Vonghia, G.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna
EFFECT OF GOAT PRODUCTION SYSTEMS ON MEAT QUALITY OF SUCKLING KIDS
2009-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Coluccia, A.; Crocco, D.; Vonghia, G.
MEAT QUALITY IN SUCKLING KIDS REARED BY DIFFERENT PRODUCTION SYSTEMS
2009-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Coluccia, A.; Crocco, D.; Vonghia, G.
EFFECT OF DIETARY ROSEMARY OIL ON GROWTH PERFORMANCE AND FLESH QUALITY OF FARMED SEABASS (DICENTRARCHUS LABRAX)
2009-01-01 DI TURI, L.; Ragni, Marco; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Lastilla, M.; Vicenti, A.; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Vonghia, G.
EXTRUDED LINSEED AND LINSEED OIL AS ALTERNATIVE TO SOYBEAN MEAL AND SOYBEAN OIL IN DIETS FOR FATTENING LAMBS
2009-01-01 Giannico, F.; Colonna, M. A.; Coluccia, A.; Crocco, D.; Vonghia, G.; Cocca, C.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna
Effect of dietary natural antioxidant on growth performance and flesh quality of farmed seabass (Dicentrarchus labrax)
2009-01-01 DI TURI, L; Ragni, Marco; CAPUTI JAMBRENGHI, A; Lastilla, M; Vicenti, A; Colonna, M. A.; Giannico, F; Vonghia, G.
IMPIEGO DEI SEMI DI LINO ESTRUSI E DELL'OLIO DI LINO NELL'ALIMENTAZIONE DELL'AGNELLO: PERFORMANCE PRODUTTIVE E QUALITA' DELLA CARNE
2011-01-01 Colonna, M. A.; Giannico, F.; Coluccia, A.; DI BELLO, G.; Vonghia, G.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna
CHROMOSOME FRAGILITY IN DIOXIN-EXPOSED CATTLE (BOS TAURUS, 2N = 60) AND RIVER BUFFALOES (BUBALUS BUBALIS, 2N = 50)
2012-01-01 Genualdo, V.; Perucatti, A.; Iannuzzi, A.; Giannico, F.; Spagnuolo, M. S.; Colonna, M. A.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Vonghia, G.; Iannuzzi, L.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Impiego di acidi grassi omega 3 nell'allattamento artificiale per la produzione del capretto. 2. Effetti sulla composizione e sul profilo acidico delle carni | 1-gen-2001 | Vicenti, A; Ragni, Marco; Giannico, F; Vonghia, G; Zezza, L. | |
Changes in the lipid composition and lipogenic enzyme activities in different tissues of polyunsaturated fatty acid fed lambs. | 1-gen-2002 | Gnoni, G. V.; Giudetti, A. M.; CAPUTI JAMBRENGHI, A; Ragni, Marco; Giannico, F; Vonghia, G. | |
High resolution nuclear magnetic resonance spectroscopy (NMR) studies on meat components: Potentialities and prospects | 1-gen-2002 | Brescia, M. A.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; DI MARTINO, V.; Sacco, D.; Giannico, F.; Vonghia, G.; Sacco, A. | |
EFFECTS OF DIETARY LINSEED OIL ON FATTY ACID COMPOSITION OF LAMB MEAT | 1-gen-2004 | CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Sanapo, S.; Bozzo, Francesco; Colonna, M. A.; Vicenti, A.; Vonghia, G. | |
Effect of water addition on selective consumption (sorting) of dry diets by dairy cattle | 1-gen-2005 | Leonardi, C.; Giannico, F.; Armentano, L. E. | |
Chemical characteristics of Kuruma prawn (Marsupenaeus japonicus) from two different farming systems | 1-gen-2005 | Ragni, M.; DI TURI, L.; Melodia, Liborio; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Vicenti, A.; Vonghia, G. | |
ESTIMATION OF THE NUTRITIVE VALUE OF CEREALS AND WHEAT BY PRODUCTS WITH OR WITHOUT OREGANO AND ROSEMARY SUPPLEMENTATION | 1-gen-2006 | CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Colonna, M. A.; Marano, C. A.; Marvulli, L.; Cappiello, G.; Vonghia, G. | |
Nutritive value of cereals grown in Apulian places | 1-gen-2007 | Giannico, F.; Caputi Jambrenghi, A.; Tedone, L.; Colonna, M. A.; Vonghia, L. Marvulli & G. | |
L'INTEGRAZIONE PROTEICA, VITAMINICA E MINERALE DELLE RAZIONI PER LE ANATRE DA CARNE E RIPRODUTTORI | 1-gen-2007 | Bonomi, A.; Quarantelli, A.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Megna, V.; Vonghia, G. | |
INTEGRAZIONE DELLE RAZIONI ED ESTRINSECAZIONE DELLE ATTITUDINI PRODUTTIVE E RIPRODUTTIVE NELLE BOVINE DA LATTE | 1-gen-2007 | Colonna, M. A.; Bonomi, A.; Vonghia, G.; Giannico, F.; Quarantelli, A.; Superchi, P.; Cappiello, G.; Renzi, M.; Righi, F.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna | |
EFFECT OF GOAT PRODUCTION SYSTEMS ON MEAT QUALITY AND CONJUGATED LINOLEIC ACID (CLA) CONTENT IN SUCKLING KIDS | 1-gen-2007 | CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Cappiello, G.; Vonghia, G. | |
CHROMOSOME ABNORMALITIES IN COWS GRAZING ON A POLLUTED INDUSTRIAL AREA IN SOUTH ITALY: A PRELIMINARY STUDY | 1-gen-2008 | CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; PESCE DELFINO, A.; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Vonghia, G.; Iannuzzi, L. | |
EPIDERMAL GROWTH FACTOR (EGF) IN MARE AND ASS MILK: A PRELIMINARY INVESTIGATION | 1-gen-2009 | Scafizzari, M.; Giannico, F.; Potere, O.; Trani, Antonio; Colonna, M. A.; Zezza, L.; Vonghia, G.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna | |
EFFECT OF GOAT PRODUCTION SYSTEMS ON MEAT QUALITY OF SUCKLING KIDS | 1-gen-2009 | CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Coluccia, A.; Crocco, D.; Vonghia, G. | |
MEAT QUALITY IN SUCKLING KIDS REARED BY DIFFERENT PRODUCTION SYSTEMS | 1-gen-2009 | CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Coluccia, A.; Crocco, D.; Vonghia, G. | |
EFFECT OF DIETARY ROSEMARY OIL ON GROWTH PERFORMANCE AND FLESH QUALITY OF FARMED SEABASS (DICENTRARCHUS LABRAX) | 1-gen-2009 | DI TURI, L.; Ragni, Marco; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Lastilla, M.; Vicenti, A.; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Vonghia, G. | |
EXTRUDED LINSEED AND LINSEED OIL AS ALTERNATIVE TO SOYBEAN MEAL AND SOYBEAN OIL IN DIETS FOR FATTENING LAMBS | 1-gen-2009 | Giannico, F.; Colonna, M. A.; Coluccia, A.; Crocco, D.; Vonghia, G.; Cocca, C.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna | |
Effect of dietary natural antioxidant on growth performance and flesh quality of farmed seabass (Dicentrarchus labrax) | 1-gen-2009 | DI TURI, L; Ragni, Marco; CAPUTI JAMBRENGHI, A; Lastilla, M; Vicenti, A; Colonna, M. A.; Giannico, F; Vonghia, G. | |
IMPIEGO DEI SEMI DI LINO ESTRUSI E DELL'OLIO DI LINO NELL'ALIMENTAZIONE DELL'AGNELLO: PERFORMANCE PRODUTTIVE E QUALITA' DELLA CARNE | 1-gen-2011 | Colonna, M. A.; Giannico, F.; Coluccia, A.; DI BELLO, G.; Vonghia, G.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna | |
CHROMOSOME FRAGILITY IN DIOXIN-EXPOSED CATTLE (BOS TAURUS, 2N = 60) AND RIVER BUFFALOES (BUBALUS BUBALIS, 2N = 50) | 1-gen-2012 | Genualdo, V.; Perucatti, A.; Iannuzzi, A.; Giannico, F.; Spagnuolo, M. S.; Colonna, M. A.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Vonghia, G.; Iannuzzi, L. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile