Sfoglia per Autore

opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 76
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Valutazione qualitativa di frutti di fico d'India pronti all'uso 1-gen-2010 Renna, Massimiliano; Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Achille, Vincenzo; Vanadia, Sebastiano
Modified Atmosphere Affected Marketability of Fresh-cut Cactus Pear 1-gen-2011 Maria, Cefola; Renna, Massimiliano; Federico, Baruzzi; Vincenzo, Achille; Bernardo, Pace
The use of the sea fennel as a new spice-colorant in culinary preparations 1-gen-2012 Renna, Massimiliano; Gonnella, Maria
Compositional analysis and antioxidant profile of yellow, orange and purple Polignano carrots 1-gen-2012 Cefola, M; Pace, B; Renna, Massimiliano; Santamaria, Pietro; Signore, Angelo; Serio, F.
Caratterizzazione di popolazioni locali di catalogna puntarelle (Cichorium intybus L.) e attitudine alla trasformazione in prodotti pronti al consumo 1-gen-2013 Gonnella, M.; Renna, Massimiliano; Giannino, D.; Santamaria, Pietro
La carota di Polignano 1-gen-2013 Cefola, M.; Mariani, R.; Pace, B.; Renna, Massimiliano; Santamaria, Pietro; Serio, F.; Signore, Angelo
Comparison of two jam making methods to preserve the quality of colored carrots 1-gen-2013 Renna, Massimiliano; Pace, B.; Cefola, M.; Santamaria, Pietro; Serio, F.; Gonnella, M.
Effects of biofertilizers on gas exchange, yield and quality of some broccoli cultivars in organic farming 1-gen-2013 Boari, F.; Calabrese, N.; Renna, Massimiliano; Cantore, V.; Schiattone, M. I.
Multiple regression models and Computer Vision Systems to predict antioxidant activity and total phenols in pigmented carrots 1-gen-2013 Pace, Bernardo; Cefola, Maria; Renna, Floriana; Renna, Massimiliano; Serio, Francesco; Attolico, Giovanni
Quality evaluation of cook-chilled chicory stems (Cichorium intybus L., Catalogna group) by conventional and sous vide cooking methods 1-gen-2014 Renna, Massimiliano; Gonnella, M.; Giannino, D.; Santamaria, Pietro
Marketability of ready-to-eat cactus pear as affected by temperature and modified atmosphere 1-gen-2014 Cefola, Maria; Renna, Massimiliano; Pace, Bernardo
The yellow–purple Polignano carrot (Daucus carota L.): a multicoloured landrace from the Puglia region (Southern Italy) at risk of genetic erosion 1-gen-2014 Renna, Massimiliano; Serio, F; Signore, Angelo; Santamaria, Pietro
Crenate broomrape (Orobanche crenata Forskal): prospects as a food product for human nutrition 1-gen-2015 Renna, Massimiliano; Serio, Francesco; Santamaria, Pietro
From the farm to the plate: Agro-biodiversity valorization as a tool for promoting a sustainable diet 1-gen-2015 Renna, Massimiliano
The Mediterranean Diet between traditional foods and human health: The culinary example of Puglia (Southern Italy) 1-gen-2015 Renna, Massimiliano; Rinaldi, Vito Antonio; Gonnella, Maria
The evolution of urban gardens in Puglia into a revolutionary multifunctional context. 1-gen-2015 Gonnella, Maria; Renna, Massimiliano; Santamaria, Pietro
Il finocchio che viene dal mare. 1-gen-2015 Renna, Massimiliano
Quando la pianta coltivata e la sua principale infestante fanno la pace nel piatto. 1-gen-2015 Renna, Massimiliano; Santamaria, Pietro
Non solo orto! 1-gen-2015 Renna, Massimiliano
Elemental characterization of wild edible plants from countryside and urban areas. 1-gen-2015 Renna, Massimiliano; Cocozza, Claudio; Gonnella, M.; Abdelrahman, H.; Santamaria, Pietro
Mostrati risultati da 1 a 20 di 76
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile