Sfoglia per Autore BAIANO, ANTONIETTA
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristics of extra virgin olive oils flavored with chilly pepper and garlic
2006-01-01 Gambacorta, G.; Previtali, M. A.; Baiano, A.; Lamacchia, Crescenza; Pati, S.; Faccia, M.; Notte, E. L. A.
Polymeric protein formation during pasta-making with barley and semolina mixtures, and prediction of its effect on cooking behaviour and acceptability
2011-01-01 Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, S.; Terracone, C.; Trani, Antonio; DI LUCCIA, Aldo
Caratterizzazione chimica e sensoriale di oli gourmet ottenuti impiegando due differenti tecniche di aromatizzazione
2016-01-01 Durante, Viviana; G., Varva; I., Viggiani; Silletti, Roccangelo; Nasti, Raffaella; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Baiano, Antonietta; Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco
Quality of frozen stored flavoured olive oils
2022-01-01 Squeo, G; Difonzo, G; Baiano, A; Silletti, R; Pasqualone, A; Summo, C; Caponio, F
Hyperspectral imaging system to on-line monitoring the soy flour content in a functional pasta
2023-01-01 Romaniello, Roberto; Barrasso, Antonietta Eliana; Berardi, Antonio; Perone, Claudio; Tamborrino, Antonia; Catalano, Filippo; Baiano, Antonietta
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristics of extra virgin olive oils flavored with chilly pepper and garlic | 1-gen-2006 | Gambacorta, G.; Previtali, M. A.; Baiano, A.; Lamacchia, Crescenza; Pati, S.; Faccia, M.; Notte, E. L. A. | |
Polymeric protein formation during pasta-making with barley and semolina mixtures, and prediction of its effect on cooking behaviour and acceptability | 1-gen-2011 | Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, S.; Terracone, C.; Trani, Antonio; DI LUCCIA, Aldo | |
Caratterizzazione chimica e sensoriale di oli gourmet ottenuti impiegando due differenti tecniche di aromatizzazione | 1-gen-2016 | Durante, Viviana; G., Varva; I., Viggiani; Silletti, Roccangelo; Nasti, Raffaella; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Baiano, Antonietta; Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco | |
Quality of frozen stored flavoured olive oils | 1-gen-2022 | Squeo, G; Difonzo, G; Baiano, A; Silletti, R; Pasqualone, A; Summo, C; Caponio, F | |
Hyperspectral imaging system to on-line monitoring the soy flour content in a functional pasta | 1-gen-2023 | Romaniello, Roberto; Barrasso, Antonietta Eliana; Berardi, Antonio; Perone, Claudio; Tamborrino, Antonia; Catalano, Filippo; Baiano, Antonietta |
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile